Over Dennis de Rijk

D2R Media Productions is in 2015 opgericht door Dennis de Rijk. Film is zijn passie. Al 18 jaar maakt hij met veel plezier films voor het bedrijfsleven. Dennis heeft gedurende zijn carrière ruime ervaring opgedaan. Hij heeft gewerkt aan producties voor gerenommeerde nationale en internationale bedrijven waaronder Shell, Unilever, Universal en T-Mobile.

Met D2R Media Productions wil Dennis film toegankelijk maken voor ieder bedrijf, klein en groot.

Dennis: “De afgelopen jaren is video en corporate animatie in een stroomversnelling geraakt. Waar een bedrijfsfilm vroeger alleen was weggelegd voor grote organisaties, is het nu een standaard onderdeel van de marketingstrategie van alle ondernemers. Van ZZP tot multinational, video werkt voor iedereen! En is niet meer weg te denken op social media en websites.”

“Er zijn vele mogelijkheden om met film de aandacht van uw doelgroep te trekken en vast te houden. Het vertalen van de wens van opdrachtgevers en het overbrengen van hun boodschap in een krachtige video of animatie geeft mij keer op keer enorm veel positieve energie”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van D2R Media Productions. Neem gerust contact op voor koffie en een vrijblijvend gesprek.

 


 D2R Media Productions

 

Heeft u een boodschap voor uw (potentiele) klanten? D2R Media Productions helpt u graag om deze in beeld te brengen. Van een korte videofilm tot een aansprekende animatiefilm. D2R Media Productions biedt hoogwaardige audiovisuele producties voor ieder budget.  Een keer iets anders? Ook voor 3D visualisaties van architectuur, projecten of prototypes kunt u bij D2R Media terecht.

Wilt u ook uw doelgroep bereiken met film, maar weet u nog niet precies hoe? Voor meer inspiratie, kijk ook eens bij D2R Media portfolio.